Advies

Gratis advies

Heb je een vraag over mondzorg of over de relatie tussen mondgezondheid en algehele gezondheid? Vraag gratis en geheel vrijblijvend advies aan door onderstaand formulier in te vullen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Het telefonisch spreekuur is op donderdag van 9.00 tot 11.00 uur.
Telefoonnummer: +31 6 203 723 87

Persoonlijk consult

Jouw mondhygiëne is niet de enige factor die van invloed is op de gezondheid van je mond. Je mondgezondheid wordt beïnvloed door leefstijl. Dat wil zeggen dat ook voeding, stress, emoties en zelfs regelmatige lichaamsbeweging van invloed zijn op de gezondheid van de mond.

In mijn praktijk help ik zoveel mogelijk mensen met klachten, zoals:

 • Tandvleesontstekingen (gingivitis en parodontitis)
 • Vaak last van gaatjes (cariës)
 • Aften, koortslip
 • Mondbranden
 • Vermoeidheid
 • Spijsvertering-/darmklachten
 • Allergieën, intolerantie of eczeem
 • Tijdens de zwangerschap

Ieder mens is uniek en daarom krijg je tijdens een individueel consult veel persoonlijke aandacht en een advies dat aansluit bij jouw specifieke doelen en je huidige leefsituatie. De uitgebreide intake bestaat uit het in kaart brengen van jouw huidige gezondheid, maar ook je gezondheidsverleden, je voedingsgewoonten en leefstijl eventueel aangevuld met een bloedingsscore-test. Mocht het nodig zijn dan kunnen we een laboratoriumtest aanvragen om tot een beter advies te komen.

Nadat we de wensen en klachten in kaart hebben gebracht stellen we een passen plan op, gebaseerd op leefstijl- en voedingsadvies. Zo nodig gecombineerde met aanvullende basis suppletie.

De voordelen

 • De sessie vindt plaats via skype/what’s app video/face-to-face met een koffie of thee
 • De eerste afspraak (75 minuten) bestaat uit een intensieve intake
 • Je krijgt doelgericht antwoord op jouw vragen
 • Na afloop ontvang je het op maat gemaakte, persoonlijke leefstijl plan met advies per email.
 • De strategieën zijn makkelijk uit te voeren

Is dit wat je zoekt? Plan direct een afspraak in of vul onderstaand inschrijfformulier in, zodat we een afspraak voor een eerste consult kunnen inplannen.

Voedings-analyse

Heb jij ook een vraag over je voedingspatroon en je gezondheid? Wil je weten of je goed eet? Heb je vaak gaatjes, veel tandsteen of chronische tandvleesontstekingen in de mond, zoals gingivitis of parodontitis? Bloed je tandvlees met poetsen, tussen de tanden in reinigen of eten? Heb je vaak last van aften of een koortslip?

Laat jouw voedingspatroon analyseren en krijg persoonlijk advies. Pas vandaag nog je voeding aan en verbeter je fitheid, weerstand en (mond)gezondheid! Bestel nu de voedingsanalyse en bereik een optimaal resultaat dankzij een persoonlijk advies.

Online consult

Wil je meer informatie over hoe aanpassingen in je leefstijl op het gebied van mondzorg, voeding, stress of ontspanning jou kunnen helpen naar meer energie?  Of misschien wil je begeleiding met het inpassen van een gezondere leefstijl in jouw leven. Wellicht wil je leren wat voor jou een juiste balans is en wil je een gezonde leefstijl leren volhouden.

Een online consult is voor jou de kans om daadwerkelijk over te gaan tot actie. Dit consult vindt plaats via Skype/Google+ of telefonisch en duurt minimaal 30 minuten. Je kunt alles vragen over leefstijl om jouw doel te bereiken. Het is jouw tijd, dus jij mag beslissen waar het over gaat.  Dit consult is jouw kans om alle vragen te stellen die je hebt.

Heb je interesse? Vul het contactformulier in en boek een consult.

Start vandaag met een gezondere leefstijl voor een gezonde mond en een fit lichaam!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ben geïnteresseerd in

Vraag of bericht:

Ik geef Oergezonde mond toestemming voor verwerking van de persoonsgegevens. Lees ook de Privacy verklaring.