Leefstijl & Vitaliteit Coaching

Een focus sessie biedt mogelijkheden om eindelijk eens aan de slag te gaan met het behalen van je doelen. Wil jij als professional ook meer energie en een stralend leven?

Persoonlijke coaching is voor jou als je een gezonder leven wilt én meer uit het leven wilt halen.

Geen quick fixes, standaard adviezen of hypes. Wel duurzaam maatwerk. Precies passend bij wie je bent en hoe je wilt leven. Samen gaan we op zoek naar jouw doelen of de aanleiding van je klachten.

Persoonlijke coaching is voor jou als je meer uit het leven wilt halen én er van overtuigd bent dat aanpassingen in je leefstijl daarbij kunnen helpen. Of als je met een aantal vraagstukken zit. Je weet misschien wel wat je moet doen voor een gezonder leven, maar het wordt nu echt tijd dat je ook daadwerkelijk in actie komt. Je bent bereidt keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen om echt aan de slag te gaan. Je wilt aan de slag met het aanleren van nieuwe gewoontes.

Wil je dit ook?

Start vandaag jouw weg naar een gezondere, vitale leefstijl!

Werkwijze

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je een vragenlijst zodat ik je alvast wat beter leer kennen. Tijdens het gesprek van ongeveer 60 minuten brengen we je situatie goed in kaart en we gaan dieper in op jouw wensen. Met behulp van de vragenlijst komen we erachter wat jij nodig hebt.

De voordelen:

Het plan

Voor het persoonlijke advies maken we gebruik van jouw sterke kanten en voorkeuren. Het plan kan bestaan uit de volgende onderdelen:

Het vervolg

Uit hoeveel sessies het coachtraject bestaat is per persoon verschillend. Meestal bestaat een traject uit 3 tot 5 sessies. Het plannen van een afspraak eens in de twee tot vier weken blijkt een goede balans te zijn tussen continuïteit en het integreren van veranderingen in je leven. De vervolgconsulten duren ongeveer 30-45 minuten. Hierin krijg je tips en opdrachten, waarmee je thuis aan de slag kan. Je leert wat voor jou werkt. Stap voor stap zullen we je doelen naar een gezondere leefstijl en meer vitaliteit realiseren. We werken aan een duurzame verandering van je gewoonten met betrekking tot een gezondere leefstijl.

Deze coaching voor jou?

Je bent een bevlogen professional en je vind de gezondheid van je patiënten belangrijk. Ondanks dat je weet wat belangrijk voor je patiënten is, zit je zelf niet helemaal lekker in je vel. Hoe jij je voelt en energiek je bent wordt beïnvloed door leefstijl en gewoontes. Dat wil zeggen dat voeding, stress, slaap, emoties en regelmatige lichaamsbeweging van invloed zijn op je gezondheid en vitaliteit.

Het doel

Met dit traject help ik jou met het verkrijgen van een fit en een stralend leven.

Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om je leven zo in te richten dat je jouw persoonlijke doelen en wensen kunt behalen.

Wanneer je met je plan aan de slag gaat, help ik je te focussen op je persoonlijke doelen zodat je volhoudt en gemotiveerd blijft. Veelal zul je vaste gewoonten en patronen moeten doorbreken om naar een hoger niveau te komen.

Ik heb een vraag

Spreekt een online sessie jou enorm aan? Maar heb je nog een aantal vragen en wil je graag met mij kennismaken? 

Plan dan hieronder een coaching gesprek in. Wanneer je onderstaande gegevens invult, neem ik contact met je op voor het afspreken van  een geschikte datum.

Yvonne Kort - Oergezonde Mond

Over mij

Yvonne Kort (1982) is de oprichter van Oergezonde mond. Zij is opgeleid tot mondhygiënist, vitaliteitstherapeut en leefstijlcoach. Daarnaast volgt ze regelmatig allerlei opleidingen en cursusssen. Ze heeft zich verdiept in evolutionaire geneeskunde en histamine intolerantie. Ze weet als geen ander wat leefstijl voor je kan doen in het belang van een gezonde mond en een fit en energiek lichaam.