Event: De Vakbeurs Mondhygiëne op 2 april

Ben je als mondhygiënist ook zo geïnteresseerd in de relatie van voeding en leefstijl op de mondgezondheid? Op de Vakbeurs Mondhygiëne kan je de workshop “Voeding hoort in de mondzorgpraktijk” volgen.

Op zaterdag 2 april wordt alweer voor de vierde keer De Vakbeurs Mondhygiëne georganiseerd in Den Bosch. Dit is de vakbeurs waar je als mondhygiënist bij moet zijn als je meer informatie wilt over de verschillende facetten van een moderne praktijkvoering. Op de beursvloer vindt je verschillende stands waar je informatie kan krijgen over de aspecten die komen kijken bij het voeren van een eigen praktijk.

Voeding hoort in de mondzorgpraktijk

Op deze vakbeurs is het mogelijk om deel te nemen aan een leuke en leerzame workshop. Dit jaar zal ook ik één van de workshops verzorgen. Wil jij weten waarom voeding thuishoort in de mondzorgpraktijk? Wil je jouw patiënten nog beter informeren over de factoren die komen kijken bij een gezond gebit en wil je zelf fit en energiek de dag doorkomen? Schrijf je dan in voor deze workshop die om 11.30 uur plaats zal vinden. Op de vakbeurs leg ik uit hoe belangrijk voeding is voor een gezonde mond en meer energie.

Boek: Eet je mond gezond

Op de vakbeurs mondhygiëne ben jij de eerste die het boek Eet je Mond Gezond kan bekijken. Dit boek laat je zien hoe je voeding kunt inzetten om de mondgezondheid te verbeteren. “Eet je mond gezond” beschrijft hoe het lichaam functioneert, hoe het zich verdedigt tegen allerlei soorten aanvallen en hoe wij ons zelf eigenlijk nauwelijks bewust zijn van die aanvallers en de invloed op ons lichaam en ons leven. Het helpt je om stapje voor stapje te beginnen met verbeteringen, praktisch en haalbaar. Dit boek is voor iedereen die kiest voor een bewuste levensstijl en een voedingspatroon dat daarop aansluit. De theoretische basis en de praktische tips en recepten zullen je mondgezondheid verbeteren wat resulteert in een gezonder, een fitter en een energieker lichaam.

Kaarten voor de vakbeurs zijn hier te bestellen bestellen.

Geen reactie's

Geef een reactie