Fijne feestdagen

Fijne feestdagen en een liefdevol & gezond 2019!

Het einde van 2018 nadert. En wat is het een mooi jaar geweest met onder andere de lancering van het boek “Gezond begint in je mond”.

Daarnaast zijn er ook dit jaar weer allerlei andere projecten en uitdagingen op mijn pad gekomen. Ik ben me er bewust van dat al deze ervaringen bijdragen aan groei. Ik wil jullie daarom ontzettend bedanken. Want dankzij jullie kan ik dit mooie werk doen.

Het nieuwe jaar

Ons doel voor 2019?
Het belang van een gezonde mond voor een fit en gezond lichaam nog verder uitdragen. Maar er is misschien nog wel een belangrijker speerpunt voor het komende jaar. Namelijk, de waarde van jouw eigen effectiviteit voor een gezonde mond en meer vitaliteit onder de aandacht brengen. Je hebt niet alles zelf in de hand maar jouw gedrag is mede bepalend voor de gezondheid van je mond en jouw vitaliteit.

Ik wens je hele fijne feestdagen en een liefdevol en gezond 2019!

Een gezonde groet,

Yvonne Kort

Geen reactie's

Geef een reactie