Homemade granola bij Danny Biologisch

Maak kennis met Oergezonde mond bij Danny Biologisch.

Vrijdag 28 november van 18.00 tot 20.00 uur ben ik aanwezig in de winkel van Danny met een overheerlijke huisgemaakte granola. Je kan met mij kennis maken en de granola van oergezonde mond proeven en kopen. Op deze avond krijg je 25% korting op het gehele assortiment van de groentewinkel.

De granola van Oergezonde mond is graanvrij, suikervrij en zuivelvrij. Het bevat heerlijke gezonde ingrediënten die goed zijn voor een sterk gebit, gezond tandvlees en een fit lichaam.

Oergezonde granolaWat is granola?

Granola is een mix van geroosterde noten, zaden en pitten die op een natuurlijke manier gezoet zijn. Het lijkt op muesli, maar is heerlijk krokant. Granola zit boordevol vezels, vitaminen, mineralen en gezonde vetten. Het is heerlijk om te eten bij het ontbijt, tijdens de lunch of als tussendoortje. Gebruik het in je yoghurt, over vers fruit of over een salade. Of geniet van een handje granola als snack.

Ben je benieuwd hoe de Oergranola van Oergezonde mond smaakt? Kom vrijdag 28 november proeven bij Danny Biologisch en ontdek welke gezonde voedingsstoffen er in de granola zitten !

Korting

 

Danny Biologisch
De nieuwe Es 75
4254 AW Sleeuwijk

Wil je zelf granola maken? Kijk hier voor het recept>>

Geen reactie's

Geef een reactie