Kortingsactie kaartjes Better Event

Better event is een uniek gezondheidsevenement op het gebied van voeding, verzorging, beauty, beweging en ontspanning. Introducties van nieuwe producten, demonstraties, workshops en lezingen brengen écht gezond eten en leven nadrukkelijk onder de aandacht.

Nu steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om zich beter te voelen, is de vraag naar natuurlijke en eerlijke producten en diensten enorm toegenomen. Better brengt de meest kwalitatieve en toonaangevende bedrijven en merken in dit veld samen en biedt u een inspirerend platform voor ecologische, eerlijke, biologische, pure, ambachtelijke en oorspronkelijke merken. Van voeding tot beautyproducten en van supplementen tot detoxprogramma’s; van alles het beste en het meest natuurlijk in zijn soort. En alles kan geprobeerd, geproefd en gekocht worden.

Kortingsactie

Wil graag aanwezig zijn op dit evenement, maar heb je geen geduld om de winactie af te wachten? Bestel dan van dinsdag 26 april t/m donderdag 5 mei een ticket voor € 6,- per persoon i.p.v. € 16,- aan de deur. Speciaal voor jou als klant en/of volger van Oergezond mond direct te bestellen via deze link: http://bit.ly/1Shmc6D

Openingstijden en locatie

Zaterdag 14 mei 9.30 – 18.00 uur
Zondag 15 mei 9.30 – 18.00 uur

Amtrium, RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam
Voor meer informatie zie ook www.better-events.nl

Geen reactie's

Geef een reactie