Lezing

Voeding in de mondzorg praktijk

Waarom voeding thuis hoort in de mondzorg praktijk? Dat hoor je tijdens de lezing: Voeding in de mondzorg praktijk. De patiënt helpen naar een schone mond en gezond tandvlees voor een zo goed mogelijke gezondheid en een fit lichaam. Dat is het doel dat ik als mondzorg professional nastreef. Geldt dit ook voor jou? Dan is deze lezing echt iets voor jou!

Om dit doel te bereiken wil je alle middelen die je hebt inzetten zodat je de patiënt zo goed mogelijk kunt begeleiden en adviseren. Dat voeding daar een bijzonder grote rol in kan spelen wordt steeds duidelijker. Oergezonde mond geeft je tijdens deze unieke lezing relevante informatie over het belang van voeding in de mondzorg praktijk.

Leefstijlverandering

Tijdens de lezing wordt je bewust van de relatie tussen het immuunsysteem, de mond- en de algehele gezondheid. invloed die je zelf hebt op je immuunsysteem en daarmee op je gezondheid. En die invloed is enorm: leefstijl bepaalt voor ongeveer 85% of chronische ziekten als diabetes type 2, hart- en vaatziekten, een hoge bloeddruk of parodontitis zich ontwikkelen. En het loont als de patiënt hier mee aan de slag gaat: naast een gezonde mond zal deze zich beter, fitter, gezonder en gelukkiger voelen.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de lezing worden de volgende punten besproken:

Inhoud en uitbreiding van de lezing

Naast het overbrengen van kennis, is er tijdens de lezing ruimte voor interactie en discussie. Aan het eind van de lezing heb je theoretische en praktische kennis om direct in de praktijk toe te passen.

De lezing kan je uitbreiden met een workshop. Het interactieve element tijdens de lezing zal dan bestaan uit het maken van een aantal kleine gerechtjes. Ook is het mogelijk om een meegenomen casus te bespreken.

Tijdsduur lezing: 1 uur
Prijs lezing: 197 (excl eventueel verschuldigd BTW en reiskosten)
Datum: Op aanvraag

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan je aanmelden via info@oergezondemond.nl mondenleefstijl@gmail.com of vul het contactformulier in en vermeld hierbij op welke datum je de lezing zou willen laten plaatsvinden.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Straat

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoon (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik wil me inschrijven voor

  Uw bericht

  Ik heb de Algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.
  Ik geef Oergezonde mond toestemming voor verwerking van de persoonsgegevens. Lees ook de Privacy verklaring.