Masterclass Functioneel Voeden

Eindelijk leren wat een gezond voedingspatroon is. Geen diëten, maar goed eten. Wil jij dat ook?

Tijd & Locatie

Event: Yvonne Kort (mondhygiënist, vitaliteitsprofessional en mind-body-eating coach)
Datum: 14 mrt. 2019 19:30 – 22:00
Adres: Lunchroom ‘n Tikkie Anders, Nieuwe Es 71, 4254 AW Sleeuwijk, Nederland
Prijs:     €29,95

Masterclass Functioneel Voeden

In deze masterclass vertel ik je alles over wat goede voeding is en waardoor we de balans kwijtraken. Ontdek hoe je op een simpele wijze ‘gezond eet op een manier die bij jóu past’.

Met mijn tips zul je al binnen 21 dagen verschil merken. Tijdens deze masterclass gaan we het hebben over voeding in relatie tot de gezondheid van je mond en essentiële voeding voor een fit lichaam. Dat is voeding die jouw vitaliteit ondersteunt en je voorziet van de benodigde energie. Je leert wat je zelf kan doen om jouw balans weer te vinden. Op een inspirerende manier neem ik je mee naar een gezondere mond in een fit lichaam. En dit allemaal onder het genot van gezonde hapjes en drankjes.

Ben je vaak moe, of ben je moe van alle diëten en hypes, maar wil je wel fitter worden. Misschien heb je last van bloedend tandvlees, tandvleesontstekingen, regelmatig aften, een koortslip of andere slijmvliesproblemen? Kom dan naar deze Masterclass.

Het wordt een ontspannen en gezellige, leerzame avond. Kom je ook gezellig? En neem gerust je vriendin, zus, nicht, buurvrouw en/of collega mee. Wie weet tot dan!

Wil jij dit niet missen?

Het allerleukste event van het jaar! Een borrel en super veel informatie, tips, tricks en weetjes over je mond en gezonde voeding. En na afloop ontvang je ook nog een leuke goodie bag.

Wil jij dit niet missen? Meld je dan nu aan en dan zien we elkaar 14 maartl! We maken er een hele gezonde, leerzame en bovenal een gezellige avond van.