In balans met voeding

Herkennen wat jouw lichaam nodig heeft, een gezonder gewicht en een sterk gebit met gezonder tandvlees. Dat bereik je met de online cursus In balans met voeding! Je mond is een orgaan om van te houden, want gezond tandvlees heb je nodig voor een goede gezondheid. Wil jij ook meer energie en balans plus als bonus gezonder tandvlees?

Een spontane, stralende lach spreekt boekdelen en staat gelijk aan geluk en gezondheid.

Wil je graag fit, stralend en in energiek de lente tegemoet?

Tijdens deze online cursus leer je hoe je voeding kunt inzetten om energieker de dag door te komen en voor een gezonder gewicht. Het resultaat is gezonder tandvlees zonder dat je meer poetst en daarnaast ondersteun je ook nog eens het immuunsysteem. Dit unieke resultaat bereik je zonder vage diëten, want extreme voedingsgewoontes gaan jou niet helpen.

Herken je dit?

Kortom: Je bent klaar om te veranderen.

Wat gaan we doen?

Hoe zou je het vinden als ik je begeleidt bij het ontwikkelen van een persoonlijk voedingspatroon? herkennen van wat jouw lichaam en mond nodig hebben?

Tijdens de online cursus: In balans met voeding leer je herkennen wat jouw lijf en mond nodig hebben. Je gaat aan de slag met jouw leefstijl op het gebied van voeding, maar ook stress en emoties komen aan bod.

De cursus bestaat uit de volgende onderwerpen:

Wat ik fijn vond in deze cursus is dat het naast theoretische kennis ook voorbeelden en challenges bevat, waardoor je actief aan de slag gaat met het behalen van je doel. Ik schrok zelf van hoe herkenbaar sommige voorbeelden zijn, zo nu en dan las ik er eentje en vroeg ik me af: “Uh, gaat dit over mij?” 😊
– Kim
Een hele andere kijk op voeding, gedrag en mondgezondheid in een zeer leerzame maar bondige cursus!
– Sandra
Het is een leerzame en innovatieve cursus. Je leert te luisteren naar je lichaam en de signalen die het afgeeft te begrijpen. Door de challenges word je getriggerd om actief bezig te zijn met je eigen gedrag. Door middel van deze cursus kan je het beste uit jezelf halen. Zeker een aanrader om te volgen!
– Dominique

In 10 modules leer je herkennen wat jij nodig hebt:

Dé online cursus die je in 10 modules leert hoe je voeding kunt inzetten voor meer energie en balans, passend bij jouw lichaam. Met als resultaat een gezonder gewicht en een gezonder gebit. Je ondersteunt je immuunsysteem, wat resulteert in meer vitaliteit en een stralende lach!

Prijs: 59 euro

Is deze cursus voor jou?

De online cursus In balans met voeding is voor jou als jij last hebt van bloedend, ontstoken of pijnlijk tandvlees. Misschien heb je een slechte adem of je hebt vaak aften en je snapt dat je voedingspatroon en leefstijl daar een grote invloed op hebben.

Misschien heb je al heel wat diëten gedaan en je hebt niet nog meer voedingsadvies nodig. Maar je wilt wel resultaat en leren om te luisteren naar wat jij nodig hebt.

Deze cursus past bij jou als je klaar bent voor verandering met als resultaat meer energie, balans, een gezonde mond, gezond tandvlees en een stralende lach. Je wilt je bewust worden van jouw huidige gewoontes en voedingspatroon, zodat je deze kunt veranderen passend bij jouw behoeften.

Je bent bereid om te investeren en in actie te komen. Je bent klaar met alle hypes en diëten en je wilt nu eens genieten van je eten zonder schuldgevoel en wetende dat je hiermee je tandvlees en lichaam gezond maakt. Je bent bereidt keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen om echt aan de slag te gaan.

Wil je eerst overleggen?

Twijfel je of deze cursus wel iets voor je is? Heel logisch dat je eerst even wilt kletsen hierover.

Yvonne Kort - Oergezonde Mond

Over mij

Yvonne Kort (1982) is de oprichter van Oergezonde mond. Zij is opgeleid tot mondhygiënist en vitaliteitstherapeut. Daarnaast volgt ze rehelmatig allerlei andere opleidingen en cursusssen. Ze heeft zich verdiept in evolutionaire geneeskunde en histamine intolerantie. Ze weet als geen ander wat leefstijl voor je kan doen in het belang van een gezonde mond en een fit en energiek lichaam.