Oxyfresh mondspoeling en tandpasta

Review: Oxyfresh tandpasta en mondspoelmiddel voor een schone mond.

Ik heb weer een nieuwe natuurlijk tandpasta ontdekt: Oxyfresh tandpasta. Deze tandpasta is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van chronisch slechte adem, aften, ontstoken tandvlees, tandsteen of een droge mond. Ik ben benieuwd!

Oxyfresh is een unieke natuurlijke tandpasta

Oxyfresh is één van de meest populaire mondverzorgingsmerken ter wereld, maar ik had er tot voor kort nog niet van gehoord. Dat komt omdat de oxyfresh producten pas sinds korte tijd te verkrijgen zijn in Nederland en België. De producten van Oxyfresh werken op basis van actief zuurstof en zink.

Wat maakt Oxyfresh zo uniek ?

Oxyfresh gaat voor natuurlijk. De tandpasta en het mondspoelmiddel zijn beide gebaseerd op ingrediënten die een positieve invloed hebben op het gebit en op de mondweefsels. De Oxyfresh-formule bestaat uit 100% natuurlijke, mondvriendelijke stoffen. De mondverzorgingsproducten staan garant voor een frisse adem, gezond tandvlees, sterke tanden en een natuurlijke mondflora met een rijke speekselvloed.

Het mooie is dat de ingrediënten van Oxyfresh een slechte ademgeur kunnen neutraliseren en tegelijkertijd een gezonde mondflora zal stimuleren. Daarnaast hebben de stoffen een speeksel stimulerende werking. Dit is erg fijn als je vaak last hebt van een droge mond.

Wat is actief zuurstof?

Alle producten van Oxyfresh bevatten sodium chlorite (Oxygene), een afgeleide van chlorinedioxide en zink. Op het moment dat sodium chlorite in contact komt met de mondweefsels verandert ze in actief zuurstof. Actief zuurstof wordt in de geneeskunde al meer dan 100 jaar gebruikt om wondgenezing te bevorderen. In ziekenhuizen wordt actief zuurstof gebruikt vanwege haar opvallende genezende en ontsmettende werking. Ook in de tandartspraktijk wordt steeds meer gebruik gemaakt van zuurstof. Dit komt omdat de slechte mondbacteriën simpelweg niet kunnen overleven in een zuurstofrijke omgeving.

Actief zuurstof wordt in de geneeskunde al meer dan 100 jaar gebruikt om wondgenezing te bevorderen.

Ik ben enthousiast!

Wat is dit een fijne tandpasta. Ik ben fan van tandpasta’s op basis van actief zuurstof en deze is echt heel lekker.

De tandpasta en het mondspoelmiddel hebben een heerlijke frisse, milde lemonsmaak. Dit maakt het een plezier te gebruiken. Een ander voordeel zijn natuurlijk de ingrediënten, zoals actief zuurstof, zink en xylitol. Zink ondersteunt het afweersysteem en is nodig voor weefselherstel. Xylitol is ‘s werelds meest populaire natuurlijke zoetstof. Het komt voor in vezels van groenten en fruit en het heeft tandvriendelijke eigenschappen. En mijn tanden lijken echt witter door het gebruik van de tandpasta.

De producten zijn fluoride vrij en ze bevatten geen Sodium Laureth Sulfaat. Heb je last van een slechte adem, ontstoken tandvlees, tongaanslag, een droge mond of regelmatig aften? Probeer de mondverzorging producten van Oxyfresh.

De producten zijn te koop op Bol.com

Lees tip:

Geen reactie's

Geef een reactie