Review: 7 Day Recharge

Wil jij ook meer energie en focus nu de feestdagen er aan komen? Een tekort aan energie en langdurige stress zorgen voor ontregeling van bepaalde mechanismen met als resultaat vermoeidheid en chronische ontstekingen, zoals bloedend tandvlees.

Naar de top van je energieIn zeven dagen naar de top van je energie!

Dat klinkt wel heel verleidelijk, toch? Het boek de 7 Day Recharge is een onderdeel van het online 7 Day Recharge Programma. In 7 dagen wordt je meegenomen op weg naar meer energie en daarmee het begin van een fitter lichaam en een gezondere mond. Want een gezonde mond en een fit en energiek lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De mond is het begin van de spijsvertering en alles wat je in je mond stopt heeft effect op de rest van je lichaam. Daarnaast is de mond een spiegel van de algehele gezondheid en kan je aan het tandvlees zien hoe het met jouw gezondheid gesteld is. Voeding is dan ook een van de onderdelen van de 7 Day Recharge. Tijdens dit vitaliteitsprogramma ga je zeven dagen aan de slag met een combinatie van gezond eten, voldoende bewegen, voldoende ontspanning en je leert focussen op de zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Het resultaat is meer energie en focus.

Focus voor meer gelukDe ingrediënten van de 7 Day Recharge

Dit inspirerende boek is gebaseerd op drie pijlers: energie, focus en geluk. Het doel van de recharge is om jou in zeven dagen kennis te laten maken met eenvoudige ontspanningstechnieken en energizers waarmee je werkt aan een energiekere versie van jezelf. De volgende onderwerpen komen tijdens deze zeven dagen aan bod:

 1. Voeding. Voeding is de brandstof voor ons lichaam. Tijdens deze recharge wordt je je bewust van wat je eet en belangrijker nog hoe je eet. Ook zal je ervaren wat voeding met je doet. De voeding van de recharge is gebaseerd op veel verse groenten en vers fruit, noten en zaden, glutenvrije granen en pseudogranen, kruiden en veel water. Er is gekozen om tijdens deze zeven dagen geen dierlijke eiwitten en eieren te eten.
 2. Beweging.
 3. Ontspanning. Staat jouw voet altijd op het gaspedaal of weet je de rem ook te vinden? Breng tijdens deze zeven dagen meer rust in je leven
 4. Nachtrust. Misschien wel de allerbelangrijkste bron voor meer energie is een goede nachtrust. Sta jij iedere dag uitgerust op?
 5. Mindfulness. Ben jij goed in multitasken of kan je ook met je volle aandacht bij één ding tegelijk blijven?
 6. Keuzes maken. Vindt jij het ook zo moeilijk om keuzes te maken? Richt jij je iedere dag vooral op de hoofdzaken of ook op bijzaken? Weten wat jouw prioriteiten zijn zal meer energie opleveren
 7. De kunst van het geven. Iedereen is op zoek naar een beetje meer geluk. Weet jij wat jou echt gelukkig maakt? Maak tijdens de 7 Day Recharge kennis met de kracht van het geven

Recharge etenConclusie

Wat een feest van herkenning is het boek de 7 Day Recharge. Er komen heel veel onderdelen in terug die ook tijdens mijn opleidingen aan bod zijn gekomen. Ik ben erg enthousiast over de samenstelling van dit boek en het online programma. De prioriteitenlijst is al een onderdeel van mijn dag geworden en ook de dag starten met yoga hoort er helemaal bij. Maar er staan nog veel meer opdrachten in dit boek die jou energie zullen geven.

De voedingsadviezen had ik liever wat anders gezien. Ik begrijp dat er voor gekozen is om de dierlijke eiwitbronnen niet op te nemen in de recharge, maar naar mijn mening horen eieren en vis er wel in thuis. Dit zijn namelijk bronnen van voldoende eiwitten, goede vetten, vitamines en mineralen. Eiwitten zijn ons bouwmateriaal en ze hebben vele functies binnen het lichaam en de eiwitten met de hoogste biologische waarde vinden we in dierlijke producten.

En ja, volgende week zal ik ook echt starten met de recharge. Ben jij ook benieuwd naar dit programma? Wil je een week lang ervaren wat aanpassing in je leefstijl voor effect heeft op jouw energielevel en op jouw geluksgevoel? Doe jij mee met de 7 Day Recharge?

Iedereen zoekt gelukWINACTIE (Gesloten)

Ik mag een online 7 Day Recharge Programma t.w.v. 99,00 weggeven. Wil jij deze recharge winnen? Dit moet je er voor doen

 1. Like Oergezondemond & 7DayRecharge op facebook
 2. Laat hieronder een leuke reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt
 3. Laat anderen ook kans maken! Deel dit bericht met je vrienden.

De winactie is gesloten en de winnaar is bekend. De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen.

Heb je niet gewonnen en wil je het boek bestellen? Dat kan bij Bol.com>>

4 Reactie's
 • Danielle van Keulen
  Geplaatst op 20:21h, 18 november Beantwoorden

  Dit boek ik volgens mij speciaal voor mij geschreven. Waar de problemen vandaan komen is nog niet zeker, maar ik geloof dat gezond eten en leven de oplossing kan zijn. Hopen dat dit gaat werken!! Hoop op een kans hier ?

 • Simone Vlught
  Geplaatst op 09:06h, 01 december Beantwoorden

  Ik zag deze eerder al voorbij komen op Mascha haar Vlogg. Die was ook al enthousiast! Ik wil ook wel ‘n pakket winnen! En anders vraag ik ‘m gewoon voor Kerst 😉

  • Yvonne
   Geplaatst op 11:01h, 01 december Beantwoorden

   Beste Simone,
   Helaas is de winactie al gesloten. Je zult het pakket dus voor kerst moeten vragen denk ik.
   Je kunt natuurlijk al wel met het boek aan de slag, dat te koop is via bol.com

 • Christie Kuyt
  Geplaatst op 16:10h, 02 april Beantwoorden

  Het programma 7dayrecharge heeft mij heel erg geholpen. Ik heb veel minder stress en ik leef nu bewuster. Ik zou dit programma en boek zeker aanraden!

Geef een reactie