Gezonder met Viv

Review: Gezonder met Viv + win een gesigneerd exemplaar

‘Gezonder met Viv’. Onlangs verscheen dit boek van de hand van tv-presentatrice en voedingscoach Vivian Reijs. In haar boek geeft ze je tips en recepten voor een gezonder, slanker en blijer leven.

Gezonder, slanker en blijer met Viv

Bij Vivian is het allemaal begonnen met een passie. Een passie voor gezondheid en het motiveren van mensen. Ze volgde verschillende opleidingen op het gebied van voeding en startte vier jaar geleden Vivonline.nl. Op dit gezondheidsplatform delen verschillende schrijfsters (waaronder ik) hun expertise over gezondheid.

Nu is er echter nog een droom van Vivian uitgekomen. Een boek met haar tips voor een blij, gezond en slank leven. Het boek is vooral gericht op vrouwen en hun kinderen. Ze deelt niet alleen haar kijk op gezond eten en leven, maar laat je ook zien hoe je heerlijke maaltijden kunt bereiden.

Wat zijn de tips van Viv voor de slanke en blije moeder

Wat Viv haar gouden tips zijn?

 1. Vermijd suiker zo veel mogelijk
 2. Verdubbel je portie groente
 3. Eet tarwe- en of glutenvrij
 4. Wees matig met koemelkproducten
 5. Eet goede vetten
 6. Houd je darmen gezond
 7. Beweeg en lach
 8. Slaap genoeg
 9. (Voor mama’s) Houd je hormonen in balans
 10. (Voor mama’s) Gouden afvaltip: combineer voeding op de juiste manier

In het boek legt Vivian uit waarom dit haar tips zijn en hoe je ze in de praktijk brengt. Ook geeft ze in hoofdstuk 4 nog een aantal bonus tips speciaal voor kinderen. Zelf heeft ze trouwens ook nog enkele bonustips die ze met je deelt.

De recepten van Viv

Zoals ik al zei wilde Vivian heel graag een kookboek maken om te laten zien hoe makkelijk en lekker gezond eten is. De gerechten zijn zeer geschikt voor het hele gezin.  Start je dag bijvoorbeeld met avocado en ei of kokosyoghurt. Tussen de middag eet je een gezonde wrap, een groentesalade of gevulde boekweit pannenkoeken. Ook aan lekkere tussendoortjes heeft Viv gedacht. Heerlijke ‘energy balls’, een ‘monkey platter’ en zadencrackers stillen jou lekkere trek.

Vivian vindt het belangrijk dat de hoofdgerechten veel groenten bevatten. Daarom vind je onder andere boerenkoolstamppot met zoete aardappel, pad thai en gegrilde kip met groenten en tahin saus in het kookboek. Alle gerechten in het boek worden vergezeld van mooie, kleurrijke afbeeldingen. Je krijgt direct zin om er mee aan de slag te gaan.

Een gesigneerd exemplaar winnen? (Gesloten)

Vivian ken ik nu al weer een tijdje en ik vind het erg leuk dat ik iemand blij mag maken met haar boek. Wil jij dit boek als cadeau voor de kerst? Dit moet je er voor doen?

 1. Laat hieronder een leuke reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt. Waarom is ‘Gezonder met Viv’ echt iets voor jou?
 2. Deel het! Deel de post met familie en vrienden op facebook of instagram, zodat nog meer mensen kans maken op het boek.

De winnaar wordt op zondag 17 december bekend gemaakt. De winnaar is inmiddels bekend en heeft een reactie ontvangen. Louise, veel plezier met het boek.

Het boek is te koop bij Bol.com

10 Reactie's
 • vivianne Vissers
  Geplaatst op 23:33h, 14 december Beantwoorden

  wie wilt er nu geen kookboek met haar eigen naar er op 😉 Ik heet ook Vivianne en wordt vaak Viv genoemd… verder lijkt het mij een leuk, gezond kookboek dat me vast nog wat tips kan geven om nog gezonder te eten

 • Esther
  Geplaatst op 07:31h, 15 december Beantwoorden

  Het lijkt me heel leuk dit kookboek te winnen. Ik ben zelf ook bezig om meer groenten en fruit te eten, net als minder gluten. Bevalt heel goed. Zou heel graag met het kookboek aan de slag willen .😋😋

 • Anna B
  Geplaatst op 08:36h, 15 december Beantwoorden

  Ik eet graag gezond en lekker,erg benieuwd naar dit boek

 • Louise
  Geplaatst op 10:56h, 15 december Beantwoorden

  Wat een fijn boek. Na jaren tobbe met mijn gezondheid blijk ik een gluten en melkeiwit intolerantie te hebben. Ik heb nu in een keer mijn eetgewoonte omgegooid. Dus nu opzoek naar meer info over gezond eten en fijne recepten om toch lekker te blijven eten. Ik hoop dus dit boek te mogen winnen.

 • Annemarie
  Geplaatst op 14:14h, 15 december Beantwoorden

  JAAAAA, gezond oud worden! Dat is een goed idee 🙂

 • Beatrice
  Geplaatst op 16:27h, 15 december Beantwoorden

  Ben alweer wat kilootjes bijgekomen en eet teveel chocolade en andere ongezonde dingen. Ik ben ook niet zo gied in de keken, dus zou leuk zijn mocht ik een boek winnen dat me van beide problemen zou kunnen afhelpen 😉

 • Anita H.
  Geplaatst op 22:15h, 15 december Beantwoorden

  Ik weet echt al wel behoorlijk veel over gezonde voeding. Met mijn gezondheidsproblemen kan ik me ook niet veroorloven om zomaar wat te eten. Mijn gewicht heb ik ook wel redelijk onder controle. Maar het kan nog zoveel beter volgens mij. Een gezond, mooi en strak lichaam, dat is toch wel mijn droom. Wellicht kan dit boek daartoe bijdragen.

 • Rasker Lutgard
  Geplaatst op 15:24h, 16 december Beantwoorden

  Viv geeft altijd raad. Ziet wat jij altijd allemaal eet, zo blijft men steeds slank en gezond tot in je mond !!!

 • Yvonne
  Geplaatst op 20:55h, 17 december Beantwoorden

  Wat een mooie reacties hebben we gekregen op deze win-actie. Het was moeilijk om een winnaar te kiezen, maar het is gelukt!

 • Yvonne
  Geplaatst op 20:55h, 17 december Beantwoorden

  Bedankt voor jullie reacties.

Geef een reactie