Review: On the go van Rens Kroes

Het nieuwste boek van Rens Kroes, On the go mag eigenlijk niet in je kast ontbreken als jij houdt van gezond en lekker eten. Dit boek staat vol met inspirerende recepten voor het ontbijt, de lunch en healthy snacks voor onderweg. De gerechten zijn erg makkelijk in je trommel te stoppen en mee te nemen als je op pad bent en het liefst je eigen gezonde maaltijd meeneemt.

Over Rens Kroes

Rens Kroes is al lang niet meer alleen de zus van model Doutzen. Inmiddels heeft foodcoach Rens al twee boeken op haar naam staan en “On the go” is het derde kookboek in de rij. Op haar populaire blog renskroes.com schrijft zij over eten, beweging en ze geeft tips voor een happy en healthy lifestyle.

De liefde voor gezondheid is haar met de paplepel ingegoten. De oma van Rens was kruidenvrouw en haar opa was de eerste biologische boer in Friesland. Maar ook de moeder van Rens heeft een steentje bijgedragen aan haar liefde voor het vak, want zij is voedingsdeskundige.

Met haar platform geeft ze iedere ‘powerfoodie‘ een kijkje in haar lifestyle. Gezonde voeding, ontspanning en beweging is de drie-eenheid die voor iedereen van toepassing is. Voor Rens speelt voeding hierin een sleutelrol en daarom maakt ze recepten die gebaseerd zijn op onbewerkte producten en heel belangrijk, ze zijn voedzaam. Alle veranderingen in de voedingswereld kunnen voor verwarring zorgen en Rens wil jouw met haar platform een beetje helpen.

On the go recepten49 On the go Powerfood recepten

Rens deelt in haar nieuwe boek 49 heerlijke recepten voor onderweg. Je kunt ze meenemen naar je werk, naar een etentje bij vrienden of naar een picknick in het bos of op het strand. Het fijne is dat er bij ieder recept vermeld staat wanneer je deze het beste kunt bereiden en hoe lang je het gerecht kunt bewaren. Naast recepten voor het ontbijt, de lunch en snacks is er ook aandacht besteed aan hulpmiddelen die je in de keuken nodig hebt om de gerechten te maken. Het boek bevat verder een handige checklist met ingrediënten voor in je keukenkastje en welke bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van de gerechten.

On the go checklistWat ik vind van On the go

On the go is een fantastisch boek als je ook graag onderweg gezond eet. Vooral de tips om je eten voor te bereiden bevallen me goed. Het ontbijt eet ik het liefste thuis, maar eelijk gezegd heb ik er nooit over nagedacht om dit al een dag van te voren te maken. Vandaar dat ik eigenlijk wel blij ben met de adviezen over voorbereidingen treffen. Ik maak mijn ontbijtje tegenwoordig alvast voor twee dagen en dat scheelt tijd! De brood-recepten zien er heerlijk uit, maar eerlijk gezegd heb ik er nog geen gemaakt, dus hoe ze smaken kan ik je niet vertellen. Heb je tussen de maaltijden door trek, zorg dan dat je een van de overheerlijke snacks in je tas hebt zitten. Ook de snacks zijn gemaakt van gezonde, voedende producten. Maar let wel op, want het zijn snacks. Ze zijn voedend, maar door de heerlijke smaakcombinatie eet je er makkelijk te veel van!

Wil jij lekkere recepten voor een zomerse picknick of heb je liever inspiratie voor een gezonde werklunch? Het derde boek van Rens Kroes is te koop bij Bol.com

Geen reactie's

Geef een reactie