tandenborstel

Top 8 ‘natuurlijke’ tandpasta’s

Welke tandpasta gebruik jij op dit moment? Er wordt vaak aan mij gevraagd wat nu de beste tandpasta is. Daar kan ik helaas geen algemeen advies over geven, want ieder mens is anders en ook ieder gebit is anders. Het hangt van de gezondheid van het gebit en van jouw leefstijl af welke tandpasta voor jou het beste is. Hieronder heb ik een aantal suggesties voor je staan.

BlueM tandpasta

Dit is een tandpasta op basis van ‘actieve zuurstof’. Het geheim van de positieve effecten van deze producten is een hoge concentratie zuurstof en een combinatie van honing en zout. Lees meer over deze bijzondere combinatie.

Oxyfresh tandpasta

Oxyfresh is één van de meest populaire mondverzorgingsmerken ter wereld, maar ze zijn pas sinds kort te verkrijgen in Nederland en België. De producten van Oxyfresh werken op basis van actief zuurstof en zink. Ben jij benieuwd wat Oxyfresh zo uniek maakt?

Green people

Green People staat voor mens- en natuurvriendelijk verzorgingsproducten. Ze bieden een complete serie natuurlijke producten waaronder ook een aantal tandpasta’s. Deze natuurlijke tandpasta’s bevatten geen ‘troep’, maar alleen biologische ingrediënten. Ze verkiezen uitsluitend heilzame, geneeskrachtige ingrediënten.

Earthpaste tandpasta

Earthpaste is een tandpasta op basis van ingrediënten uit de natuur, want het bedrijf gelooft in de eenvoud van de natuur. Ze zijn op zoek gegaan naar een goede, natuurlijke tandpasta. Het merk heeft alle overbodige ingrediënten, die je in commerciële tandpasta’s vindt verwijderd. De  5 top ingrediënten moet uiteindelijk zorgen voor een glimmende glimlach, een gezonde mond en optimale mondhygiëne.

The Breath Co. tandpasta

The Breath Co is ontwikkelt door Dr Harold Katz. The Breath Co. tandpasta en spoelmiddel zijn verrijkt met Oxyd8. Dit actieve zuurstof zorgt er voor dat de zuurstof hatende bacteriën niet kunnen overleven. Dit zijn precies de bacteriën die een slechte adem, gaatjes en tandvleesontstekingen veroorzaken. Lees hier wat er nog meer in zit.

Periosafe

Preventieve tandheelkunde is waar PerioSafe voor staat. Ze richten zich daarom op de moleculaire tandheelkunde. Moleculaire tandheelkunde gebruikt de meest recente wetenschappelijke bevindingen uit de biochemie, natuurkunde en de geneeskunde. Deze tandpasta die ze ontwikkelt hebben werkt antimicrobiëel en het bevat de werkzame stof microzilver, maar wat zit er nog meer in?

Auromere Ayurvedig toothpaste

De tandpasta van Auromère is een ayurvedische tandpasta met een aantal natuurlijk reinigende eigenschappen die afkomstig zijn van de ingrediënten. Deze eigenschappen zijn te danken aan de verschillende kruiden die er in zitten. Hier lees je meer over deze tandpasta.

AloeDent tandpasta

AloeDent tandpasta is misschien wel de natuurlijke tandpasta waar jij naar op zoek bent. Deze tandpasta bevat geen fluoride, maar wel Aloë Vera. Aloë Vera is een Tropische plant die bekend staat om zijn geneeskrachtige werking en daarom is het aan dit mondverzorgingsproduct toegevoegd. Ben jij benieuwd naar deze tandpasta?

Laat hieronder weten wat jouw favoriet.

2 Reactie's
  • Odette van Eden
    Geplaatst op 05:54h, 27 juni Beantwoorden

    Ik gebruik paradontax. Dat vind ik een fijne tandpasta.

  • W.J.J venderbos
    Geplaatst op 23:43h, 15 juli Beantwoorden

    Waar kan ik die tandpasta kopen en wat kost die.

Geef een reactie