Wat zit er in jouw koffer?

Wat zit er in jouw koffer als je op vakantie gaat? De straten van het dorp of de stad waar je woont zijn rustiger. De meeste mensen hebben inmiddels vakantie en misschien hoor jij daar ook bij. Ga je nog weg naar een mooie bestemming in binnen- of buitenland?

Ik ga op reis en neem mee

Wat neem jij mee als je op reis gaat? Wordt het een grote of een kleine koffer? Ik neem iedere vakantie veel te veel kleding mee. De helft gaat vaak weer ongedragen mee terug en ieder jaar spreek ik met mezelf af om tijdens de volgende vakantie minder mee te nemen.

Wat ik echter nooit vergeet is om mijn tandenborstel in de koffer te doen. De tandenborstel wordt over het algemeen echter vrij vaak vergeten om in te pakken. Hoe is dat bij jou? Denk jij er wel aan om een tandenborstel in te pakken?

Elektrisch of handtandenborstel

De grote vraag is natuurlijk welke tandenborstel er in je koffer meegaat. Neem je een elektrische tandenborstel of een gewone handtandenborstel mee? Zelf vind ik de tandenborstels van Humble Brush fijn om mee op vakantie te nemen, maar een elektrische borstel kan natuurlijk ook. Weet je trouwens dat je een opgeladen elektrische borstel (als de batterij nog goed is) twee weken kunt gebruiken? De oplader hoeft dus niet mee als je twee weken op vakantie gaat en dat scheelt weer ruimte! Hier vind je mijn favoriete elektrische tandenborstel. 

wp-1469712032759.jpgVerplicht leesvoer

Hou je van lezen? Ik in ieder geval wel. Bij mij in de koffer verdwijnen dan ook altijd wat leuke tijdschriften en een goed boek. Dit jaar gaat de derde druk van mijn boek Eet je mond gezond natuurlijk mee en ook Gezond begint in je mond mag eigenlijk niet ontbreken. De vakantie is bij uitstek de juiste tijd om deze boeken weer eens rustig door te nemen.

Misschien is de vakantie voor jou ook wel een uitgelezen kans om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het aanpassen van je leefstijl. Men laat de teugels meestal vieren in de vakantie, want voorop staat genieten. Dit wil echter niet zeggen dat je niet kunt genieten als je een gezonde leefstijl nastreeft. Eigenlijk is de vakantie juist het uitgelezen moment om te starten met gezondere gewoonten. Je hebt namelijk veel meer rust en minder verplichtingen die er voor zorgen dat veranderen moeizaam verloopt.

Welke boeken mogen in jouw koffer echt niet ontbreken? Laat het me weten!

Mocht je nog vakantieplannen hebben dan wens ik je alvast heel veel plezier!

Interessant

Geen reactie's

Geef een reactie