Philips Sonicare

Win een Sonicare

Poets jij al met een elektrische tandenborstel? Als dit het geval is ben ik benieuwd waar je voorkeur naar uitgaat. Gebruik je een roterende of een sonische borstel? Welke tandenborstel het beste bij jou past is afhankelijk van de poetstechniek waar jouw voorkeur naar uitgaat.

 Een goede mondhygiëne valt of staat met een juiste poetstechniek.

Win een Sonicare (gesloten)

Een tijdje terug mocht ik de Sonicare van Philips 21 dagen uitproberen. En nu mag ik jou er ook mee laten poetsen. Wat je er voor moet doen?

 1. Laat hieronder een leuke reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt. Waarom wil jij poetsen met deze elektrische tandenborstel?
 2. Deel het! Deel de post met familie en vrienden op facebook of instagram, zodat nog meer mensen kans maken op de tandenborstel.

De winnaar maken we zaterdag 13 mei bekend! De winnaar is bekend en heeft inmiddels bericht ontvangen. Gefeliciteerd Dirry, veel poetsplezier!!

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want je kan hem kopen bij Tandartsplein.nl

 

 

17 Reactie's
 • Dirry van Bennekom
  Geplaatst op 12:20h, 04 mei Beantwoorden

  Toevallig had mijn tandarts het al over deze borstel, het schijnt dat je beter achter de laatste kiezen ermee kan komen! Dus ik ben er wel heel benieuwd naar, want dat is precies wat ik nodig heb. Plus dat de mijne momenteel meer op de oplader staat dan eraf zou een nieuwe perfect uitkomen!

 • Anita H.
  Geplaatst op 13:50h, 04 mei Beantwoorden

  Ik poets al jaren met een elektrische tandenborstel en ik zou echt niet meer anders willen. Huidige exemplaar doet het nog wel, maar moet wel erg vaak opgeladen worden. Ik vrees dan ook dat die het binnenkort begeeft. Systeem: roterend, maar dat was geen bewuste keuze verder. Merk: de concurrent zal ik maar zeggen.

 • Patrick Bolhuis
  Geplaatst op 14:01h, 04 mei Beantwoorden

  De tandartsarts assistente die preventie doet bij mij adviseerde mij elecktrisch te gaan poetsen en ze zei dat ik voor de Philips Sonicare moest gaan
  Ik zou graag elke dag het tandarts schone gevoel willen hebben en hoop daarmee de bezoekjes aan de tandarts te minderen, met deze borstel kan ik elke hoek goed pakken en polijsten mijn tandvlees masseren,wat heel belangrijk is voor mij op dit moment
  Want deze Sonicare heeft zulke goede functies en wie wil nou geen mooie witte gezonde tanden
  Hopelijk kan ik bij de volgende bezoek voltrots vertellen dat ik hem heb 😀Gedeelt met mijn familie en vrienden

 • Tanacha Tepper
  Geplaatst op 15:58h, 04 mei Beantwoorden

  Sinds ik de studie Mondzorgkunde in Groningen volg (al 3 jaar), ben ik natuurlijk voortdurend bezig met mijn tanden en om deze schoon te houden. Zelf heb ik de Oral-B pro 6000 en was hier erg tevreden over. Maar toen ik op school de Sonicare probeerde was ik nog veel enthousiaster! Ik vond deze borstel al na 1 keer poetsen ontzettend fijn. Helaas heb ik deze borstel zelf (nog?) niet in mijn bezit, maar zou dit graag willen zodat ik hem langer kan testen en hem aan mijn patiënten kan adviseren! 🙂

 • Karin
  Geplaatst op 16:36h, 04 mei Beantwoorden

  Wat een fijne actie! Die willen we hier wel heel graag winnen met het gezin. Vroeger als ons hele gezin geen gaatjes had bij de tandarts nam mijn moeder ons mee naar de speelgoedwinkel en mochten we wat uitzoeken. Het zou leuk zijn als ik met deze borstel die traditie kan voortzetten met mijn eigen gezin!!

 • Stacey
  Geplaatst op 16:55h, 04 mei Beantwoorden

  Super leuk!! Ik wilde vroeger altijd een elektrische tandenborstel, maar mocht er nooit eentje. Nu ik volwassen ben, zou je denken dat ik inmiddels overgestapt ben op een elektrische tandenborstel. Echter poets ik nog steeds met een ‘gewone’. Dit lijkt me het ideale moment om over te stappen!

 • Melanie
  Geplaatst op 09:21h, 05 mei Beantwoorden

  Wauw! Met deze tandenborstel zou mijn oergezonde leefstijl helemaal compleet zijn 😀

 • Elsbeth
  Geplaatst op 20:34h, 06 mei Beantwoorden

  Haha, ik houd niet zo van geen beweging tijdens het tandenpoetsen. Ben van het zelf actie ondernemen, dus misschien is dit type tandenborstel dan wel wat voor mij juist. Zou leuk zijn om te kunnen proberen, dacht laatste tijd toevallig al na over een elektrische borstel.

  Net voor het eerst op je site terecht gekomen, via paleoevent.nl Aangezien mijn moeder altijd veel tandvleesproblemen heeft gehad, leek het me wel een interessant onderwerp.
  Misschien tot ziens op 20 mei dan 😛

  Groetjes, Elsbeth

 • Evelien
  Geplaatst op 07:05h, 07 mei Beantwoorden

  Wij poetsen beide met de sonicare. Onze kinderen poetsen met een andere elektrische kinder tandenborstel maar geregeld moeten we ze even napoetsen met die van ons.
  Hoe handig is het als ze er zelf een hebben!!!!!

 • Marianne
  Geplaatst op 21:11h, 09 mei Beantwoorden

  Een tandenborstel die veel beter werkt dan met de hand, maar waarmee ik ook nog mijn hand mag bewegen??
  Whoei, dat klinkt als precies wat ik nodig heb! Ik krijg het maar niet voor elkaar om passief met zo’n ronde kop in mijn hand te staan… Wie weet raak ik dan eindelijk eens van mijn ontstoken tandvlees af!

 • Ma Rianne
  Geplaatst op 22:37h, 09 mei Beantwoorden

  Heel graag. Om in alle gaatjes en hoekjes te komen!
  Als het ware dan! Want wat we niet willen is gaatjes!

 • Anita
  Geplaatst op 08:34h, 10 mei Beantwoorden

  Goed poetsen is zo belangrijk en doe dat nu met een roterende borstel maar heb al gehoord dat het nog beter is om het met een sonische borstel dus zou het heel graag proberen

 • Annemies Visee
  Geplaatst op 12:23h, 11 mei Beantwoorden

  Ik poets al jaren met een elektrische borstel van oral b van Braun, maar mijn mondhygiëniste zweert bij de Philips elektrische borstel omdat die nog beter schoon maakt en veel minder lawaai maakt. Dus heel graag zou ik willen overstappen.

 • Arnoud
  Geplaatst op 20:09h, 11 mei Beantwoorden

  Mijn vriendin is studente Mondzorgkunde. Ik krijg altijd veel tips van haar hoe ik het beste mijn mondgezondheid op peil kan houden. 1 van haar tips is rageren, wat ik nu elke dag doe, een andere tip van haar is elektrisch poetsen. Helaas heb ik nog niet de mogelijkheid gehad om een elektrische borstel aan te schaffen.. Daarom zou deze Sonicare zeer goed van pas komen!

 • Barbara van Schaik
  Geplaatst op 09:32h, 12 mei Beantwoorden

  Al jaren bloedend tandvlees wat echt een goede mondverzorging vereist. Heb ooit zo’n goedkope elektrische borstel gekocht maar volgens mij voldoet hij niet meer, echt zo’n ‘oude roterende borstel. Zou héél graag deze Sonicare van Philips willen uitproberen, heel benieuwd of er verschil in zit! Succes.

 • Janine
  Geplaatst op 19:13h, 12 mei Beantwoorden

  Ben een oralb poetser en zou graag de sonicare proberen. Zo kan ik mijn patiënten beter informeren over de verschillende borstels.

Geef een reactie