The Party Edition Rens Kroes

Win: The Party Edition Rens Kroes

Net voor de zomer kwam Rens Kroes al weer met haar vierde boek. Dit keer geeft ze heerlijke recepten voor verjaardagen, feestjes en diners met familie en vrienden.

The Party Edition is een feestje

Als klein meisje greep Rens Kroes elke gelegenheid aan om een feestje te bouwen. Als kind hield ze al van partijtjes en visite over de vloer. Ze genoot er van om rond te gaan met lekkere hapjes en dit is nog steeds het geval. Lekker eten hoort bij een feestje en daarom heeft Rens een kookboek geschreven met haar favoriete partyrecepten. Het zijn gerechten die je zelf ook makkelijk kunt maken.

“Het leven mag gevierd worden”

Niet alleen de recepten zijn een feestje, maar het hele boek ziet er feestelijk uit. De foto’s in het boek van de gerechten zijn wederom zeer aantrekkelijk.

Heerlijke feestrecepten

Als je dit boek in handen hebt, wil je direct aan de slag met alle heerlijkheden. Er is genoeg keus, want er staan heerlijke taarten, drankjes en snacks in. Krijg je mensen te eten? Pak dit kookboek erbij en je komt vast een gerecht tegen waar je gasten van zullen smullen. Ook voor een gezellige BBQ kan je inspiratie op doen uit The Party Edition. Wat dacht je van Pumpkin Petit Four, Carrot Cake in a glass, Frozen Yoghurt Pops of Zalmburgers? Alles wordt bereidt met verse en eerlijke ingrediënten. Rens vindt het namelijk belangrijk dat de recepten homemade zijn, ook al zijn ze niet allemaal super gezond.

Je vindt in The Party Edition niet alleen lekkere feestrecepten, maar je krijgt ook tips voor een goede planning. Dat is handig als er een groep vrienden of familie komt eten. Ook aan een mooi gestylde tafel heeft Rens gedacht en wat denk je dat de 7 ingrediënten voor een feestje op je bord zijn? Ik zal ze je alvast verklappen.

 1. Kokos
 2. Zeezout / Himalayazout
 3. Cashewnoten
 4. Ei
 5. Blauwe bessen
 6. Haver
 7. Dadels

Win The Party Edition (gesloten)

Heb jij zin in een gezond feestje en wil je dit boek winnen? Dat kan! Lees snel wat je er voor moet doen.

 1. Laat hieronder een leuke reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt. Waarom is The Party Edition van Rens Kroes echt iets voor jou?
 2. Deel het! Deel de post met familie en vrienden op facebook of instagram, zodat nog meer mensen kans maken op een plant.

De winnaar maken we zaterdag 26 augustus bekend! De winnaar is bekend en heeft bericht ontvangen. Suzanne gefeliciteerd met het boek.

Tags:
12 Reactie's
 • Denise
  Geplaatst op 10:41h, 19 augustus Beantwoorden

  Jaaa, heel graag!! Ik ben dol op bakken en dan het liefst (healthy) snacks of gebak. Ik zou graag de recepten van Rens willen proberen! 🙂

 • Annemieke Lagewaard-Verheij
  Geplaatst op 13:57h, 19 augustus Beantwoorden

  Zelf vind ik het leuk en lekker om gezonde tussendoortjes/ontbijtjes te bakken en te proberen. Veel van de 7 ingrediënten die genoemd worden gebruik ik daarbij. Nieuwe recepten en ideeën zijn erg welkom! Dus het boek van Rens Kroes is zeker welkom bij ons thuis! 🙂

 • Louise
  Geplaatst op 16:20h, 19 augustus Beantwoorden

  Ik ben een groot fan van Rens en maak / eet veel van haar gerechten. Ik en mijn lichaam worden daar zo blij van. Ik ben al in het bezit van haar andere 3 kookboeken maar deze nieuwe uitgave ontbreekt nog en staat op mijn verlanglijstje. Dus ik hoop dat ik kans maak.

 • Ilse
  Geplaatst op 19:42h, 19 augustus Beantwoorden

  Super leuk dat je er eentje mag weg geven!
  Elk feestje moet gevierd worden maar nog leuker is dat met heerlijk en gezonde snacks.

 • Suzanne
  Geplaatst op 21:10h, 19 augustus Beantwoorden

  Wat een wauw boek. Heb hem al in de winkel zien staan. Ons dochtertje wordt over twee weken alweer drie en houdt net als kleine Rens vroeger van het uitdelen en opeten niet te vergeten van lekkere hapjes. Ze heeft al allerlei ideeen voor haar verjaardag en “leest” mijn kookboeken. Dit boek zou dus wel een cadeautje zijn voor ons allebei!

 • Vivianne
  Geplaatst op 22:43h, 20 augustus Beantwoorden

  zou graag (mond)gezonde hapjes en ander lekkers willen maken, maar heb nogal gebrek aan inspiratie en kennis. Rens schijnt geweldige kookboeken te hebben, da’s dus helemaal de ‘kers op de taart’

 • Anita H.
  Geplaatst op 23:07h, 21 augustus Beantwoorden

  Mooie aanvulling op de twee boeken van Rens die ik al heb. Uit principe serveer ik het liefst iets gezonds aan mijn bezoek (al dan niet ter ere van een feestje). Maar mijn inspiratie is op dit moment nogal beperkt.

 • Anna
  Geplaatst op 08:16h, 22 augustus Beantwoorden

  Ik hou van feestjes,om te organiseren en om zelf heen te gaan.
  Benieuwd naar dit boek,de andere boeken van Rens vond ik erg fijn

 • Marjolijn
  Geplaatst op 22:19h, 23 augustus Beantwoorden

  Ik hou ervan om thuis te ontbijten of op werk the lunchen met taartjes. Nog liever schotel ik gasten gezonde hapjes voor. Ik kan voor mijn verjaardag (3 september) en mijn vriend zijn 30ste verjaardag (oktober) wel wat inspiratie gebruiken. En waar kan ik betere inspiratie uit halen dan dit kookboek???

  Hier nog een mopje:

  Een vrouw is eieren aan het bakken als haar man thuis komt. Hij loopt de keuken in en begint meteen te roepen : PAS OP ! ! ! MEER BOTER ! !! STOP ! ! STOP ! ! DRAAI ZE OM ! ! BOTER ! ! ZACHTER ! ! ZACHTER ! ! MEER BOTER ! ! ZIE JE DAT DAN NIET ? ! ZE GAAN AANBRANDEN ! ! PAS TOCH OP ! ! DRAAI ZE OM ! ! SCHIET OP ! ! HAAST JE ! ! DRAAI ZE NU OM ! ! STOP ! ! STOP ! ! PAS OP ! ! TE VEEL BOTER ! ! HET GAAT SPATTEN ! ! ZET UIT ! ! ZET UIT ! ! PAS OP ! ! JE GAAT JE VERBRANDEN ! ! ZACHTER ! ! ZACHTER ! ! HOLA, HOLA, TE VEEL BOTER ! ! EN TE WEINIG ZOUT ! ! OHHH ! ! TE WEINIG ZOUT ! ! De vrouw is compleet overstuur en gilt: Waarom roep jij zo? Wat is ER met je aan de hand ? De man draait zich om en zegt heel kalm, terwijl hij de keuken verlaat: Gewoon om je duidelijk te maken hoe het aanvoelt als jij naast me zit in de auto.

 • Geke
  Geplaatst op 19:25h, 25 augustus Beantwoorden

  Het lijkt me super om dit boek in mijn keuken te hebben! De komende maanden alleen maar feestjes😃.
  Dus doe graag mee!

 • Martina
  Geplaatst op 19:55h, 25 augustus Beantwoorden

  Ik als mondhygienist vind het heerlijk om te bakken, tot nu toe waren deze recepten nooit erg gezond! Het lijkt me erg leuk om uit Rens’ boek te bakken voor ons zelf of familie en vrienden! Ook ben ik nieuwsgierig naar eventuele recepten uit dit boek die ik kan adviseren als ‘mondgezondheid vriendelijk’ 😉

 • Christina
  Geplaatst op 20:30h, 25 augustus Beantwoorden

  Wachtend op een galblaasoperatie met de verwachting dat ik daarna toch wel meer op mijn eten moet gaan letten, zou dit boek heel welkom zijn.

Geef een reactie