Paleo event 2017

Win tickets voor het Paleo Event

Het Paleo Event is het grootste paleo evenement van Nederland. Heb jij zin om dit evenement bij te wonen? Kom dan 20 mei naar Tilburg.

Wat kun je verwachten?

 • Een gezellige dag vol met interessante en leerzame lezingen van vooraanstaande sprekers. Je kunt een lezing bijwonen van onder andere Evert Berkelaar, Erik Schut en Nienke Tode-Göttenbos (je weet wel van de Poepdokter)
 • Je kunt ook deelnemen aan fijne workshops. Bijvoorbeeld hoe je een gezonde lunchbox voor je kinderen samensteld
 • Natuurlijk zijn er kraampjes met de allernieuwste Paleo producten.
 • En er is volop gelegenheid om heerlijk Paleo te eten.

Op de website van het Paleo Event lees je meer over het programma, de sprekers en de verschillende standhouders die aanwezig zijn.

Win twee tickets (gesloten)

Op 20 mei ben ik als standhouder aanwezig op het Paleo Event. En nu mag ik ook nog eens 2 tickets weggeven. Wat je er voor moet doen?

 1. Laat hieronder een leuke reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt. Waarom wil jij naar dit evenement?
 2. Deel het! Deel de post met familie en vrienden op facebook of instagram, zodat nog meer mensen kans maken op de tandenborstel.

De winnaar maken we vrijdag 19 mei bekend! De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen. Gefeliciteerd Nermina. Tot morgen.

Heb je niet gewonnen? Kom dan toch naar de Koepelhal in Tilburg. Deze dag wil je namelijk niet missen!

3 Reactie's
 • Nermina
  Geplaatst op 16:48h, 11 mei Beantwoorden

  Een keer paleo altijd paleo! Ik wil heel graag naar de Paleo Event omdat ik sinds een paar weken weer paleo eet en meteen weer lekker in mijn vel zit 🙂

 • Anita H.
  Geplaatst op 22:38h, 12 mei Beantwoorden

  Ik eet niet volledig paleo, maar ik lees de artikelen hierover met veel interesse. Wie weet voor de toekomst. In elk geval: ik ben een gezondheidsfreak. Ik heb al gezien dat er interessante stands zijn op die beurs.

 • Hilde Buysse
  Geplaatst op 09:12h, 15 mei Beantwoorden

  Ik ben overtuigd dat Paleo de gezondheid van mij en mijn man alleen maar ten goede kan komen. Ik heb een ticket voor het event maar nog niet voor mijn man. Het zou wel leuk zijn om hem ook te kunnen meenemen.

Geef een reactie