Winactie: Humble Brush geeft opnieuw een jaar lang poetsen weg

Deze week mag ik van Humble Brush nog een keer een jaar lang poetsen weggeven. En dat vind ik een geweldig aanbod. Vorig jaar kwam ik in aanraking met deze ecologische tandenborstels en sindsdien gebruik ik ze als ik even geen elektrische borstel bij de hand heb.

Ecologische tandenborstels van bamboe

Een tandenborstel kan dan wel verantwoord vervaardigd zijn, maar het is natuurlijk ook erg belangrijk dat ze prettig poetsen. Deze tandenborstels zijn gemaakt van biologische bamboe. De borstel is erg prettig om vast te houden door de ergonomische handligging. Dit maakt het tandenpoetsen een stuk plezieriger.

Weet je dat bamboe de snelst groeiende plant op aarde is? Vandaar dat dit materiaal voor deze tandenborstel gebruikt wordt. Bamboe heeft nog een fijne bijkomstigheid, want het is van nature antibacterieel. Dit is natuurlijk erg fijn omdat je de tandenborstel gebruikt op een plaats waar het vol met bacteriën zit.

Meer over ‘groene’ tandenborstel vindt je op Vivonline. Voor dit healthplatform schreef ik het artikel Groene tip: tandenborstels van bamboe.

Humble Brush vijf kleurenMijn ervaring

Wat ik van deze ecologische tandenborstels van Humble Brush vind lees je in mijn blog: Review Humble Brush tandenborstels.
Humble Brush wil een goede kwaliteit mondverzorgingsproducten leveren zonder dat daardoor het ecosysteem erg belast wordt. Daarnaast proberen ze de gezondheid van mensen die geen toegang hebben tot tandheelkundige zorg of deze niet kunnen betalen te verbeteren. De mond is namelijk de poort naar de algehele gezondheid dus een goede gezondheid begint met een gezonde mond en dit weet Humble Brush ook. Voor iedere tandenborstel die Humble Brush verkoopt doneren ze er ook één en helpen zo iemand in nood, waardoor de gezondheid en levenskwaliteit in de gemeenschap verbeterd. Een heel mooi initiatief als je het mij vraagt!

Winactie (gesloten)

Ben je benieuwd naar het poetsen met een tandenborstel van bamboe en wil je je steentje bijdragen aan een beter milieu en een gezonde wereld? Dan heb ik een mooie actie voor je. Je maakt namelijk kans op een jaar lang poetsen met de tandenborstel van Humble Brush.

 1. Laat onder dit bericht een leuke reactie achter, zodat ik je kan bereiken als je de winnaar bent.
 2. Laat zo veel mogelijk mensen deelnemen aan deze actie. Deel deze actie op social media, heel gemakkelijk met de buttons onderaan de post.

De winnaar wordt a.s. dinsdag 12 april bekend gemaakt. De winnaar is bekend en ze heeft inmiddels bericht ontvangen. Tessa, van harte gefeliciteerd met een jaar lang gratis poetsen!

11 Reactie's
 • Janine Agteres
  Geplaatst op 09:48h, 05 april Beantwoorden

  Hoi

  Die leuke kleurtjes wil ik wel in mijn badkamer

  Groetjes Janine

 • Ilsiee prins
  Geplaatst op 11:00h, 05 april Beantwoorden

  Leuk zeg! Daar ben ik erg benieuwd naar, de borsteltjes zien er zacht uit…
  Ben heel benieuwd of ik hier mij bekkie ook goed mee geschrobd krijg! 😉 Leuke actie,
  groetje ilsiee

 • Tessa Laurense
  Geplaatst op 19:15h, 05 april Beantwoorden

  Hee, wat leuk dat deze actie weer is! Vorig jaar heb ik ook gedaan, dus ik waag nu gewoon weer een poging! Je review klinkt positief, en ik wordt zelfs een beetje nieuwsgierig naar de smaak van deze tandenborstel, haha! De natuurlijke antibacteriele werking van de bamboe-borstel klinkt ook super.

  Liefs,

  Tessa

 • Anita Hubert
  Geplaatst op 21:18h, 05 april Beantwoorden

  Teveel negatieve verhalen over gebruik van kunststof (en effect op de gezondheid) bereiken me de laatste tijd. Ik was al op zoek naar een niet-kunststof waterkoker en dergelijke. Aan een tandenborstel had ik nog niet eens gedacht.

 • Maria
  Geplaatst op 15:15h, 10 april Beantwoorden

  Als mondhygiënist ben ik al een tijdje opzoek naar goede eco handtandenborstels om te adviseren aan patiënten. Ben heel benieuwd, ze zien er iniedergeval geweldig uit!

 • Christel
  Geplaatst op 05:58h, 11 april Beantwoorden

  Ben de laatste tijd helaas kind aan huis bij de tandarts en probeer daarnaast van alles te doen om mijn gebit weer gezond te krijgen waaronder het slikken van hoge doses vitamine D en K2. Poetsen met zo’n mooie verantwoorde tandenborstel zou de kers op de taart zijn!

 • Mara
  Geplaatst op 13:32h, 11 april Beantwoorden

  Ik doe graag mee, voor mijn tienerdochter, zo eigenwijs als wat, maar zulke mooie tandenborstels is goed om vaker te poetsen en een leuke kado namens de sint…

 • Tessa
  Geplaatst op 18:49h, 22 april Beantwoorden

  Ik heb de tandenborstel nu een tijdje gebruikt en moet zeggen dat ik wel fan ben! 🙂 Ik moest even wennen aan de borstelkop die wat aan de grote kant is, maar verder ben ik heel tevreden! Bedankt!

  • Yvonne
   Geplaatst op 19:19h, 22 april Beantwoorden

   Fijn om te horen. Dank je wel voor je reactie!

 • Helen
  Geplaatst op 10:07h, 14 mei Beantwoorden

  zijn er synthetische kleurstoffen gebruikt voor de haren? zijn het wel haren of is dit plastic met weekmakers? dat zijn de dingen waar je over na moet denken wat dat steek je in je mond.
  Die houten steel doet het dan ook niet.
  ben toch wel benieuwd …

  • Yvonne
   Geplaatst op 12:32h, 15 mei Beantwoorden

   Beste Helen, bedankt voor je vragen. De haren zijn van nylon en zonder weekmakers (BPA).

Geef een reactie