Winactie: Wil jij gratis kaartjes voor Better Event op 14 en 15 mei?

Op zaterdat 14 en zondag 15 mei organiseert Amber Albarda voor de tweede keer Better Events.
Better event is een uniek gezondheidsevenement op het gebied van voeding, verzorging, beauty, beweging en ontspanning. Introducties van nieuwe producten, demonstraties, workshops en lezingen brengen écht gezond eten en leven nadrukkelijk onder de aandacht.

Alles voor een gezond leven op Better Event

Better Event is gebaseerd op de visie van mede-initiator Amber Albarda, auteur van succesvolle boeken over de rol van voeding op onze gezondheid. “We bestaan letterlijk uit wat we eten, drinken en smeren en ik heb nooit begrepen waarom er zo laconiek met onze gezondheid om wordt gegaan. Ik wil bezoekers heel graag laten zien dat er heerlijke en goede producten zijn die je kunnen ondersteunen in je gezondheid” aldus Amber.
Het idee achter Better is om naast kennis en informatie te delen, ook inspiratie te geven. Daarom vinden er naast lezingen ook vele workshops en yogasessies plaats. Op zaterdag 14 mei zal ik twee keer de workshop “Natuurlijk gezonde mond” geven. De lezingen worden verzorgd door prominente namen op het gezondheidsfront, waaronder Juglen Zwaan, Ralph Moorman, Amber Albarda, Jesse van der Velde, Richard de Leth en dr. Paul Musarella.

Nu steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om zich beter te voelen, is de vraag naar natuurlijke en eerlijke producten en diensten enorm toegenomen. Better brengt de meest kwalitatieve en toonaangevende bedrijven en merken in dit veld samen en biedt u een inspirerend platform voor ecologische, eerlijke, biologische, pure, ambachtelijke en oorspronkelijke merken. Van voeding tot beautyproducten en van supplementen tot detoxprogramma’s; van alles het beste en het meest natuurlijk in zijn soort. En weet je wat leuk is? Alles kan geprobeerd, geproefd en gekocht worden.

Winactie (Gesloten)

Wil jij dit jaar graag aanwezig zijn op Better Event? Dan heb ik een leuke actie voor je! Ik geef namelijk drie keer een kaartje voor twee personen weg. Wat moet je er voor doen?

 1. Laat onder dit bericht een leuke reactie achter, zodat ik je kan bereiken als je de winnaar bent.
 2. Laat zo veel mogelijk mensen deelnemen aan deze actie. Deel deze actie op social media, heel gemakkelijk met de buttons onderaan de post.

De winnaar wordt a.s. dinsdag 10 mei bekend gemaakt. De winnaars van deze kaartjes zijn inmiddels bekend en zij hebben bericht ontvangen. Gefeliciteerd Connie, Henri en Renata en misschien tot zaterdag.

Openingstijden en locatie

Zaterdag 14 mei 9.30 – 18.00 uur
Zondag 15 mei 9.30 – 18.00 uur

Amtrium, RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam
Voor meer informatie zie ook www.better-events.nl

5 Reactie's
 • Renata
  Geplaatst op 06:34h, 05 mei Beantwoorden

  Ik wil héél graag winnen , reeds het bericht gedeeld op fb met # better lifestyle start today

  Greets , Mondhygieniste Renata

 • Hetty
  Geplaatst op 20:37h, 05 mei Beantwoorden

  Gezond zijn begint met gezond leven. Ik doe mijn best, maar er valt nog veel te leren. Dus vrijkaartjes, graag! Ik heb alleen geen facebook, dus liken lukt niet, maar hopelijk heeft dat geen invloed heeft op deze actie.

 • Henri
  Geplaatst op 20:48h, 09 mei Beantwoorden

  Het lijkt me geweldig om te winnen, ik ben lifestylecoach en ben pas eind van de week thuis om een kaartje te kopen want ik ben mn random reader vergeten dus moet wachten tot ik thuis ben.

 • Barbara
  Geplaatst op 09:21h, 10 mei Beantwoorden

  Na veel trouble kan mijn gezondheid wel een boost gebruiken, en wat is nou leuker dan tussen je scriptie schrijven en je afstudeerstage om uiteindelijk mondhygieniste te worden even lekker te genieten van dit gezonde event!

 • Connie
  Geplaatst op 15:19h, 10 mei Beantwoorden

  Zelf al druk bezig met gezonder te leven waardoor mijn gezondheid ook vooruit gaat,maar extra hulp en informatie is heel erg meegenomen

Geef een reactie